Opvoeden: hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bij gekregen

Opvoeden: hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bij gekregen

Ontdek dé handleiding die elke ouder nodig heeft bij de opvoeiding van kinderen en vergroot het zelfvertrouwen van jezelf en van je kind.

OVER DIT BOEK 

Ieder kind is uniek. Gelukkig. Alhoewel: soms is het voor ouders best lastig. Want waarom werkt iets voor het ene kind wel en voor het andere niet? Ouders zeggen wel eens gekscherend ‘Hadden we er maar een gebruiksaanwijzing bij gekregen, dan was het een stuk makkelijker geweest.’ 

Dit luisterboek over opvoeding geeft je die gebruiksaanwijzing, zodat:
- je weet hoe je elk kind kunt motiveren om in actie te komen, zonder dat daar strijd voor nodig is
- je meer geduld hebt waardoor de sfeer in jouw gezin snel en gemakkelijk verbetert
- en je het zelfvertrouwen van jezelf en van je kind vergroot.

De gebruiksaanwijzing die Caroline Schenk-Kwint je in dit luisterboek aanreikt, is gebaseerd op de DISC-methodiek, een persoonlijkheidsanalyse die in het bedrijfsleven veelvuldig en succesvol wordt toegepast maar waarvan de vertaling naar het gezinsleven vrijwel nooit wordt gemaakt. Terwijl het daar mogelijk nog veel effectiever is. Je begrijpt namelijk beter wat je kind bedoelt en wat het nodig heeft. 

Caroline maakt die vertaling wel en daarom is dit luisterboek dé handleiding die elke ouder nodig heeft om op korte termijn de sfeer in huis te verbeteren en op lange termijn zijn of haar kind een stevig fundament mee te geven.

 

Zelfinzicht