<strong>Nederland Leert Door, </strong>jij ook? Start direct met <strong>gratis online leren.</strong>&nbsp;

Nederland Leert Door, jij ook? Start direct met gratis online leren. 

HOBP® helpt iedereen in Nederland met uniek gratis online leerprogramma.  

 

De Nederlandse overheid heeft een speciaal leerprogramma samengesteld om iedereen te helpen om zich aan te passen aan de nieuwe economische realiteit. Met dit programma is €50 miljoen beschikbaar gesteld om werkzoekenden, zzp-ers en zelfstandig ondernemers te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. 

HOBP is met Nederland.leert.nl één van de partners in dit unieke programma waarin vrijwel iedereen in Nederland gratis online kan leren. De eerste 6000 aanmeldingen mogen op kosten van de overheid tot 31 juli 2021 gratis leren op ons portal. Vanwege het enorme succes is de regeling uitgebreid en verlengd en kun je inmiddels meedoen tot 1 maart 2022. Vanaf 1 maart 2022 wordt deze regeling namelijk structureel opgenomen in het overheidsbeleid. Hij gaat dan STAP heten. Via Stapwijz.nl kun je je daarvoor inmiddels aanmelden.

Wat houdt het programma in?

  • Tot 1 maart 2022 gratis online leren via nederland.leert.nl met onbeperkt gebruik van alle gecertificeerde online trainingen, audioboeken en assessments.
  • Suggesties om een unieke Talentcard® op At Monday te maken. 
  • Persoonlijke begeleiding bij een aantal specifieke trainingen die je op Nederland.leert.nl terug vindt.
  • Een professionele DISC persoonlijkheidstest die je helpt met het ontdekken van jezelf.

Wat moet je er voor doen?

Ben je gemotiveerd om die extra stap te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling en carrière? Meld je dan direct aan en start met je persoonlijke ontwikkeling. Let op: De overheid verlangt van ons dat we alle deelnemers registreren d.m.v. het uitvragen van het ID. Wil je daar meer over weten dan kun je dit nalezen in de wetstekst die bij deze regeling hoort. Meer informatie kun je ook bij ona aanvragen via info@nederland.leert.nl 

Wat kost het?

Tot aan de start van de nieuwe Stap subsidieregeling 1 maart 2022 onbeperkt toegang tot alle leermiddelen op het portal is in het kader van het “NL Leert Door” programma helemaal gratis. De kosten worden volledig gesubsidieerd door de overheid. Na aanmelden en uploaden van je ID regelen wij verder alles en kun je direct beginnen met alle cursussen die je graag wilt volgen.

 

Succes!

Raymond Diemer
Directeur HOBP Holding BV

 

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via:
Klantenservice@hobp.nl of 076-2301305

 

Gratis online leren begint op nederland.leert.nl 

<strong>Nederland Leert Door, </strong>jij ook? Start direct met <strong>gratis online leren.</strong>&nbsp;