Foutloos Nederlands (2) 

Online cursus Foutloos Nederlands (2) 

Een tekst schrijven zonder spelfouten is best een uitdaging. Deze leerlijn helpt je de Nederlandse spelling beter te begrijpen en toe te passen. Je zult al snel merken dat je veel sneller kunt werken, omdat je niet meer lang hoeft na te denken of de juiste spelling moet opzoeken. Ga snel aan de slag!

Wanneer gebruik je "als" en wanneer "dan" en hoe zit het precies met d en t en 't kofschip? In de online cursus Nederlandse spelling deel 2 worden veel voorkomende fouten die mensen maken en moeilijkheden behandeld, die zowel voor persoonlijk als voor professioneel gebruik handig zijn.

Deze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die een goede basiskennis heeft van de Nederlandse taal maar toch nog even de puntjes op de "i" wil zetten.

Doel van de cursus

In de online cursus Nederlands 'd, t of dt' leer je stap voor stap het systeem van regels voor het vervoegen van het regelmatige werkwoord. Je maakt voor het eerst of opnieuw kennis met ''t kofschip'. Een zorgvuldig samengestelde set werkbladen helpt je  voor eens en voor altijd af te rekenen met het d-, t- of dt-probleem .

Wat kan of ken je na de cursus

  • Foutloos werkwoorden vervoegen in het Nederlands
  • Correct gebruik van d, t of dt
  • Correct vervoegen van werkwoorden
  • Kennis van de algemene regels voor werkwoordsvervoeging
  • Een correct gebruik van komma's, punten en accenten.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Nederlandse spelling deel 2' duurt ongeveer 16 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 18 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor particulieren, financieel managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, financieel medewerkers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO+

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: analytisch vermogen, duidelijke doelen stellen, bijstellen van plannen en doelstellingen, tijd indelen, prioriteiten stellen, voortgang evalueren, Informatie verwerken.

Lesmaterialen

De cursus 'Nederlandse spelling deel 2' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Instructie werken met ''t Kofschip, Tools voor werkwoordsvervoeging, Samenvatting, Aanbevolen aanpak. Aanvullend lesmateriaal: Oefenopdrachten.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 4 modules. 

Toetsing

De cursus 'Nederlandse spelling deel 2' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Omgang met details
Schriftelijke vaardigheid