<strong>Nederland Leert Door, </strong>jij ook?

Nederland Leert Door, jij ook?

HOBP® helpt iedereen in Nederland met uniek gratis leerprogramma. 

De Nederlandse overheid heeft een speciaal leerprogramma samengesteld om iedereen te helpen om zich aan te passen aan de nieuwe economische realiteit. Met dit programma is €50 miljoen beschikbaar gesteld om werkzoekenden, zzp-ers en zelfstandig ondernemers te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. 

HOBP is met Nederland.leert.nl één van de partners in dit unieke programma. De eerste 6000 aanmeldingen mogen op kosten van de overheid tot 31 juli 2021 gratis leren op ons portal. Wees er dus snel bij en maak gebruik van deze unieke mogelijkheid. 

Wat houdt het programma in?

  • Tot 31 december 2021 gratis toegang tot de leeromgeving nederland.leert.nl met onbeperkt gebruik van alle gecertificeerde online trainingen, audioboeken en assessments.
  • Suggesties om een unieke Talentcard® op At Monday te maken. 
  • Persoonlijke begeleiding bij een aantal specifieke trainingen die je op Nederland.leert.nl terug vindt.
  • Een professionele DISC persoonlijkheidstest die je helpt met het ontdekken van jezelf.

Wat moet je er voor doen?

Ben je gemotiveerd om die extra stap te zetten voor je persoonlijke ontwikkeling en carrière? Meld je dan direct aan en start met je persoonlijke ontwikkeling. Let op: De overheid verlangt van ons dat we alle deelnemers registreren d.m.v. het uitvragen van het ID. 

Wat kost het?

Tot 31 december 2021 onbeperkt toegang tot alle leermiddelen op het portal is in het kader van het “NL Leert Door” programma helemaal gratis. De kosten worden volledig gesubsidieerd door de overheid. Na aanmelden en uploaden van je ID regelen wij verder alles en kun je direct beginnen met alle cursussen die je graag wilt volgen.

 

Succes!

Raymond Diemer

Directeur HOBP Holding BV

 

Voor vragen kun je contact met ons opnemen via:
Klantenservice@hobp.nl of 076-2301305

 

<strong>Nederland Leert Door, </strong>jij ook?